Arcade Fire - Neon Bible albumin kansikuva

Arcade Fire - Neon Bible

Neon Bible on indie rock -yhtye Arcade Firen toinen studioalbumi, jonka julkaisi Merge 5. maaliskuuta 2017. Albumi äänitettiin suurimmaksi osaksi kirkossa jonka bändi vuokrasi. Neon Bible on tällä hetkellä Arcade Firen suosituin albumi tilastollisesti, sillä se debytoi Billboard 200 -listalla sijalle 2 ja albumia myytiin 92 tuhatta kopiota ensimmäisellä viikolla. Wikipedia »

Neon Bible LP myyvät kaupat


Tarkastettu 0/7 kaupan hinnat. Puuttuuko jokin kauppa? Ilmoita se!
Musiikkihaku ei vastaa tietojen tai hintojen oikeellisuudesta. Tarkista hinta ja toimituskulut kaupan tuotesivulta.
Kappaleet
1.Black Mirror 4:13
2.Keep the Car Running 3:29
3.Neon Bible 2:16
4.Intervention 4:19
5.Black Wave/Bad Vibrations 3:57
6.Ocean of Noise 4:53
7.The Well and the Lighthouse 3:56
8.Antichrist Television Blues) 5:10
9.Windowsill 4:16
10.No Cars Go 5:43
11.My Body Is a Cage 4:47
Albumin Neon Bible pituus 46:59

Uutiset & arvostelut

Soundi
ARCADE FIRE: The Suburbs
Eeppisyydessä on näinä päivänä erikoista ja vanhahtavaa viehätystä. Modernissa maailmassa perinteiset suuret kertomukset kun ovat menettäneet merkityksensä ja porukoituminen, individualismi ja instant-kulttuuri ovat tulleet tilalle.
Soundi
ARCADE FIRE: Neon Bible
Kun Arcade Fire loppuvuodesta 2004 julkaisi Funeral-debyyttinsä, ei yhtyeellä ollut aavistustakaan siitä, että heistä tulisi vuoden 2005 merkittävin indiesensaatio. Alun perin matalalla profiililla julkaistu levy lähti vähitellen vyörymään keräten matkallaan ylistäviä arvioita, ja päätyi vuoden lopussa useimpien musiikkilehtien ”vuoden parhaat” -listoille. Hurmiolliset livekeikat vahvistivat mainetta ennestään ja pian tuhannet popfanit vannoivat ikuista rakkautta yhtyettä kohtaan.
Soundi
Satiiria valtavirrasta – Arcade Firen vitoslevy on helppoa pureskeltavaa
Montreal on yksi mielenkiintoisimmista kaupungeista, joissa olen päässyt vierailemaan, mutta samalla se on eittämättä yksi ristiriitaisimmista. Quebecin provinssin pääkaupungissa yhdistyy ranskalainen ja pohjoisamerikkalainen kulttuuri tavalla, joka menee paljon kielikysymystäkin syvemmälle. Montrealissa ranskalaisuus puskee kokonaisvaltaisesti läpi niin arkkitehtuurissa, ruokakulttuurissa kuin musiikissakin. Paras esimerkki tästä musiikillisesta sulatusuunista on viidenteen pitkäsoittoonsa ehtinyt Arcade Fire.
Rumba 15.11.13
Arcade Fire: Reflektor – Kauniin suhteen jatko, mutta vailla tuttua ekstaasia
”Likimain kenen tahansa muun tuotoksena – saati debyyttilevynä – Reflektor olisi tapaus”, kirjoittaa Aleksi Kinnunen arviossaan. Seuraava sana on kuitenkin ”mutta”.
Rumba 3.11.13
Brittilistat: Eminemin ja Rihannan The Monster sinkkuykköseksi Halloweenin kunniaksi
Supertähtikaksikko otti takaisin muutama vuosi sitten tapahtuneen vahingon ja porhalsi ykköseksi. Albumilistan kärkipaikan vei tietenkin Arcade Firen Reflektor.
Rumba 13.10.13
Arcade Firen tuleva albumi on vuoden odotetuimpia indielevyjä – Mitä kaikkea levyltä on kuultu tähän mennessä?
Tätä nykyä maailman suurimpiin indiebändeihin lukeutuvan Arcade Firen uusi levy julkaistaan lokakuun lopussa. Levyä odotellessa kokosimme yhteen kaikki albumilta tähän mennessä esitetyt biisit.
Soundi 30.09.13
Ensireaktiot vuoden odotetuimpaan indielevyyn: Arcade Fire – Reflektor
Soundi pääsi ainoana suomalaismediana kuulemaan Arcade Firen Reflektor-albumin Lontoossa järjestetyssä ennakkokuuntelutilaisuudessa. Tässä ensitunnelmat.
Rumba 21.08.10
Arcade Fire : The Suburbs – Mukavuusalueen rajoille
”Kanadalaissuuruus teki levykokonaisuuden, jota pukevat täytebiisit ja yli tunnin kesto”, kirjoittaa Oskari Onninen arviossaan ja antaa kanukeille neljä tähteä viidestä.
Rumba 13.08.10
Arcade Fire myös USA:n albumilistan kärkeen
Eminemin Recovery joutui taipumaan Arcade Firen The Suburbsille myös USA:n albumilistalla. Love the Way You Lie pitää komentoa Hot 100 -listalla, vaikka Taylor Swiftin paluusingle olikin viikon ostetuin musiikkiesitys.
Rumba 8.08.10
Arcade Fire Britannian albumilistan hallitsijaksi
Brittein saarille saatiin jälleen uudet ykköset: albumilistan kärkipaikan vei Arcade Fire, singlelistaa hallitsee nyt Ne-Yon Beautiful Monster.
Rumba 16.05.10
Arcade Fire julkaisee uuden levynsä ensimmäisen singlen
Kanadalaisbändi kertoi tulevasta kotisivullaan julkaistussa postikortissa.
Soundi 10.12.09
Mm. Lars Ulrichin, Jarvis Cockerin+Tom Morellon suosikit
Amerikkalainen Rolling Stone -lehti on tiedustellut artisteilta päättyvän vuosikymmenen parhaita pitkäsoittoja sekä biisejä. Lehden nettisivuilta löytyykin kattava lista taiteilijoiden vastauksia.
Rumba 17.08.07
Bishop Allen – The Broken String