Ghost - Prequelle albumin kansikuva

Ghost - Prequelle

Prequelle on ruotsalaisen heavy metal -yhtye Ghostin neljäs studioalbumi, joka julkaistiin 1. kesäkuuta 2018. Albumi äänitettiin vuonna 2017 Tukholman Artery Studios -äänitysstudiolla tuottaja Tom Dalgetyn johdolla, ja sen miksasi Andy Wallace tammikuussa 2018 Westlake Studiosissa, West Hollywoodissa. Albumi debytoi Suomessa virallisen albumilistan ensimmäisellä sijalla, ja se nousi niin ikään piikkipaikalle myös Ruotsissa ja Norjassa. Yhdysvalloissa albumi nousi Billboard 200 -listan kolmannelle sijalle, joka on yhtyeen historian korkein. Wikipedia »

Prequelle LP myyvät kaupat


Tarkastettu 0/7 kaupan hinnat. Puuttuuko jokin kauppa? Ilmoita se!
Musiikkihaku ei vastaa tietojen tai hintojen oikeellisuudesta. Tarkista hinta ja toimituskulut kaupan tuotesivulta.
Kappaleet
1.Ashes 1:21
2.Rats 4:21
3.Faith 4:29
4.See the Light 4:50
5.Miasma 5:17
6.Dance Macabre 3:39
7.Pro Memoria 5:39
8.Witch Image 3:30
9.Helvetesfonster 5:55
10.Life Eternal 3:27
Albumin Prequelle pituus 41:43

Uutiset & arvostelut

Soundi
”Sanokaa minun sanoneen, Ghostista tulee klassikkobändi” – arviossa Ghostin tulikuuma uutuusalbumi Prequelle
Uudelle levylle taas nokkamiehensä kasvot ja nimen uusinut maskibändi Ghost on pohjustanut huiman suosionsa salaperäisellä imagollaan ja raskaamman rockin häpeämättömällä sekoittamisella tautisen tarttuviin popmelodioihin. Nelosalbumilleen tultaessa ruotsalaisyhtye on saavuttanut suosiossaan pisteen, jossa se voi musiikillisesti tehdä mitä sitä huvittaa.
Soundi 3.07.18
”Haluan Ghostin olevan Black Sabbathin kaltainen bändi” – Tobias Forgen inspiraationlähteet ovat selvästikin kohdillaan
Ghost-pomo Tobias Forge keskusteli tämänvuotisilla Graspop Metal Meeting -festivaalien yhteydessä myöntämässään haastattelussa muun muassa inspiraationlähteistään ja siitä, voidaanko miehen yhtyeen musiikkia pitää vielä täysiverisenä metallina.
Soundi 19.05.18
No johan on tähtivilinää Ghostin uuden singlen videolla! – Tunnistatko kaikki vierailijat?
Uuden Prequelle-albuminsa julkaisuun valmistautuva Ghost julkaisi juuri eilen uuden Dance Macabre -singlen.
Soundi 15.05.18
Ghost-johtaja Tobias Forgella on aikaa myös syrjähypyille – Papa Emeritus pääsi kokeilemaan siipiään doom metalin parissa
Tobias Forge alias Papa Emeritus/Cardinal Copia/mikälie työstää paraikaa Ghostin tulevaa, tuikitärkeää levyä, mutta mies on ennättänyt myös vierailemaan muiden yhtyeiden tuotoksilla. Forgen ääntä kuullaan doom-suuruus Candlemassin uudella ep:llä House of Doom, joka julkaistaan 26. toukokuuta.
Soundi 12.05.18
Katsastetaanpa kesäkuun Suomen-keikkaa silmällä pitäen, millaisessa iskussa uuden albuminsa julkaisuun valmistautuva Ghost oikein onkaan
South Park -festivaaleille Tampereen Eteläpuistoon 8.6. saapuva Ghost kiertää parhaillaan Amerikan mannerta Rats! on the road -kiertueensa merkeissä.
Soundi 7.05.18
Ghost esitteli jälleen uusia biisejä yleisölle – keikalla nähtiin myös ohjelmanumero, joka saa väkisinkin suupielet nykimään
Ghost on ottanut keikkasettiinsä useita uusia kappaleita tulevalta Prequelle-albumilta, ja sitä mukaa kuin ne saavat keikkadebyyttinsä ne myös ilmaantuvat Youtubeen yleisön ihmeteltäviksi. Pari päivää sitten kuultiin ensimmäiset versiot Dance Macabre- ja Faith -biiseistä, ja 5. toukokuuta oli Kalifornian Riversidessä vuorossa kaksi uutta ohjelmanumeroa lisää. Katso Miasma- ja Pro Memoria -läpiluennat alta.
Soundi 5.05.18
Ghost debytoi kaksi uutta kappaletta tulevalta albumiltaan Hollywoodissa – onneksemme esitykset taltioituivat myös videolle
Ruotsin heavy metal -ylpeys Ghost helli fanejaan Hollywoodin Roxy Theatre -klubilla perjantai-iltana esittämällä kaksi ennenkuulematonta kappaletta kesäkuun 1. päivä ilmestyvältä Prequelle-albumiltaan.